Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Opblaasbare Spa's

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Het genieten begint met de opblaasbare spa’s Lay-Z Spa van Bestway! Ontspan en kom tot rust door de bubbelmassage van de hottub. De opblaasbare jacuzzi is erg comfortabel en biedt ruimte voor voldoende personen. Ook beschikt ieder model over een prachtig, unieke print én de vloer over een mozaïek patroon.

Het opzetten van de Lay-Z spa is zeer eenvoudig en u heeft hier geen gereedschap voor nodig. Op onze site vindt u verschillende officiële installatie video’s van Bestway, waar u stap voor stap wordt begeleid met het monteren.

Kwaliteit Opblaasbare Lay-z Spa

De wanden zijn gemaakt van Tritech materiaal. Deze zorgen ervoor dat de spa wel tegen een stootje kan en niet inzakt zodra je er tegen leunt. Dus het biedt de beste conform en stevigheid die je kunt wensen en natuurlijk mag verwachten van de whirlpool.
De opblaasbare spa van bestway is uitgerust met een airjet/motorblok. Deze zorgt voor het filteren van het water en kun je gebruiken om de spa mee op te blazen. Ook is de pomp eenvoudig los te koppelen en beschikt over een digitaal LED display met allerlei leuke functies.