Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Huishoudtrap

Toont alle 2 resultaten

Huishoudtrap

Een huishoudtrap heeft u het gehele jaar nodig. Of u nou de kerstverlichting op gaat hangen, het huis klaar gaat maken voor de lente, of binnen iets op moet hangen. De ladder komt altijd van pas en je kunt niet zonder.

Onze huishoudtrap is zeer vakkundig en professioneel en een absolute aanrader voor ieder huishouden. De ladder is een hele stabiele, lichtgewicht trap met 4 of 5 treden. Deze treden zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, en zijn voorzien van een anti-slip oppervlakte. Het platform (ook voorzien van anti-slip) vergrendeld zich automatisch zodra je deze uitklapt.

Handigheden Huishoudtrap

De trap onderscheidt zich met een paar handigheidjes. Bovenaan de ladder bevindt zich een opbergbakje. Deze is ideaal om je schroeven, spijkers of klein gereedschap, zoals schroevendraaier of kwast, in op te bergen. Ook kun je je blik verf of emmer eenvoudig aan de kap hangen door de gevormde gleuven in de kap. Ontzettend handig en overal is aan gedacht. De trap kan wel een gewicht van 150kg dragen. En het opbergkapje een gewicht van 5kg. Voor verder specificaties kijk je op desbetreffende product waar je geïnteresseerd in bent.

Filter op prijs

Schrijf u hier in als u al onze aanbiedingen als eerste wilt ontvangen!