Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Bestellen & Verzenden

*Als u op werkdagen voor 14.00 besteld, word uw bestelling de volgende dag geleverd. Na uw volledig verwerkte order ontvangt u de track and trace code om uw bestelling te volgen. Voor extra grote en/of zware pakketten, die afwijken van de afmetingen of gewicht voor pakketpost, rekenen wij een langere levertijd tussen de 2-5 werkdagen. Dit vanwege de extra handelingen die hierbij van toepassing zijn. 

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. 

Wij berekenen €6,50 verzendkosten per bestelling/ pakket. Als de bestelwaarde boven de €50,- betreft dan verzenden wij het pakket gratis naar u (Nederland & België).

Voor extra grote en/of zware pakketten die afwijken van de afmetingen of gewicht voor pakketpost, rekenen wij wel verzendkosten. Dit vanwege de extra handelingen die hierbij van toepassing zijn. U kunt uw bestelling natuurlijk ook gratis afhalen op onze locatie. Maak hiervoor wel een afspraak met onze klantenservice.

Wij werken met verschillende logistieke partners. Iedere partner heeft zijn eigen verzendmethode en gebruiken. De standaardmethoden zijn van toepassing.

Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u dit kenbaar maken via ons service-emailadres: service@SeasonDM.nl. Dit kan afhankelijk van de omvang van uw bestelling een kleine meerprijs zonder winstoogmerk met zich mee brengen. Vergeet dan niet uw ordernummer en redenen te vermelden.

Schrijf u hier in als u al onze aanbiedingen als eerste wilt ontvangen!