Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Sensor Prullenbak

Toont alle 7 resultaten

Rijoka Sensor prullenbak

De stijlvolle sensor prullenbak van Rijoka kunt u niet missen in uw huis of kantoor. Ook zal deze afvalbak uw keuken of kamer een hele nieuwe tint geven door zijn classic en modern design. Gegarandeerd laat deze sensor prullenbak een uitstekende indruk achter op uw gasten.

Gezonder leven in stijl!
De prullenbak met sensor is volledig automatisch en ontzettend hygiënisch. Dankzij de ingebouwde sensor gaat het volledig automatisch. Geen vieze handen meer en u beperkt de bacterie verspreiding enorm! Dus is het een stuk hygiënischer en gezonder leven.
En iedere prullenbak heeft zijn eigen stijl. De 12 liter versies zijn uitstekend te gebruiken op kantoor of slaapkamer. Deze prullenbakken hebben een classic look en professionele uitstraling. De grotere variant van 50 liter of zowel de scheiding versies van 50 en 70 liter, is weer perfect voor in de keuken.

Kenmerken Rijoka sensor prullenbakken

  • Beperkt bacteriën verspreiding aanzienlijk!
  • Eenvoudig en zuinig in gebruik
  • Duurzaam en hoge kwaliteit; CE + ROHS gecertificeerd.
  • Garantie 12 maanden
  • Modern en stijlvol design; Gezonder leven in stijl!

Lekker handig
Je hoeft je hand er maar boven te houden en de klep gaat al open. Dit gedurende voor 3.5 seconden. Dus ruim de tijd om je spullen weg te gooien. Wilt u de prullenbak even open laten staan? Geen probleem! Je hoeft alleen maar te drukken op het knopje open, en hij blijft zolang open staan als je wenst.
Conclusie is dat deze prullenbak met sensor van Rijoka je leven een stuk aangenamer maakt. Minder poetsen, beperkte bacterie verspreiding, zelfs de vuilniszakken vervangen gaat een stuk eenvoudiger. Ipv een grote, zware bak waar je je vuilniszakken in vervangt, beschikken deze prullenbakken met sensor over een erg handig en licht ophangsysteem, waar je je vuilniszak eenvoudig in hangt.

Over Rijoka
Rijoka is een Nederlands merk dat staat voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle artikelen die het merk Rijoka dragen, zijn zorgvuldig getest en staan garant voor jarenlang plezier. Er zijn verschillende artikelgroepen die dit kwaliteitsmerk mogen dragen o.a. tuinmeubelen, huishoudartikelen, buiten speeltoestellen (o.a. trampolines en zandbakken) tot zelfs houten speelgoed!

Waarom zou ik voor het merk Rijoka kiezen?
check Staat voor duurzaam en hoge kwaliteit
check Altijd de scherpste aanbiedingen
check Lange garantie en uitstekende after sales
check Zorgvuldig getest en gekeurd