Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Reizen

It seems we can't find what you're looking for.
Reiskoffers

Ben je van plan om te gaan reizen? En ben je op zoek naar een voordelige, maar stevige reiskoffer? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben in ons assortiment prachtige hardcase en softcase koffers. In allerlei verschillende maten, en los te verkrijgen. Je hoeft dus geen gehele set af te nemen bij ons. Je kunt kiezen uit de maten S (geschikt voor handbagage) ,M of L. Als je toch liever de gehele set wilt kan dit natuurlijk ook.
Beleef al je reizen lekker comfortabel door een van deze reiskoffers!

Hardcase Reiskoffers

Onze hardcase koffers zijn gemaakt van ABS materiaal en daardoor ontzettend sterk. Ze beschikken allemaal over 4 wielen, een eenvoudige ritssluiting, vrolijke binnenvoering met ritssluiting en cijferslot. De koffers hebben ook een goede draaicirculatie en zijn uitstekend te gebruiken op ieder soort wegdek. En ook belangrijk, het design is prachtig!

Softcase Reiskoffers

Onze softcase koffers zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en daardoor ontzettend sterk. De koffer heeft een erg goede draaicirculatie en is uitstekend te gebruiken op ieder soort wegdek dankzij de stevige 4 dubbele! wielen. De koffers beschikken over een moderne en professionele uitstraling. Zo ook de binnenvoering met ritssluiting.