Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Trampolines

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Rijoka Trampolines

Kinderen en rijoka trampolines zijn een gouden combinatie. Welk kind vermaakt zich nou niet op een trampoline? Naast het ook ontzettend leuk voor ze is, is het ook nog eens super gezond! Zo komen ze eenvoudig aan hun dagelijkse portie lichaamsbeweging. Ook voor de uithoudingsvermogen en de reflexen is dit een goede oefening.

Kwaliteit en veiligheid

De veiligheid voor uw kinderen, en u zelf, is voor ons prioriteit. Ze zijn dan ook allemaal uitermate zorgvuldig getest en van uitstekende kwaliteit trampoline. Ze beschikken dan ook over de nieuwste richtlijnen en normen. Ze beschikken over de volgende certificaten en keurmerken, met betrekking tot de veiligheid en kwaliteit trampoline: CE / ASTM / TÜS / GS.

Ze zijn allemaal simpel te (de)monteren met de meegeleverde montage-instructie boekje. Lees deze goed door voordat je hem gaat monteren! Het frame is gemaakt van hoogwaardig staal en ontzettend stevig. Ook de springdoeken zijn van zeer goede kwaliteit. Door de sterke springveren (3.0 x 140mm) bereiken uw kinderen een grote sprongkracht. Voor verdere specificaties kun je kijken op de desbetreffende trampoline waar u geïnteresseerd in bent.

Trampoline Basic met Veiligheidsnet óf Inground?

Season DM heeft twee verschillende soorten voor de uitstekende prijs maar ook ontzettend goede kwaliteit. Het zijn goedkope trampoline maar dit ziet u zeker niet af in de kwaliteit!  De Basic met veiligheidsnet heeft een diameter van 305cm en beschikt over een veiligheidsnet. Door het net zijn de kansen op ongelukken gigantisch geslonken! Dus geen zorgen meer voor de ouders tijdens het springen. Het net kun je naar eigen wens eenvoudig (de)monteren.

De Inground heeft een diameter van 244cm. Deze trampoline kun je eenvoudig ingraven en geeft een extra gevoel van veiligheid, omdat ze zo laag bij de grond zit.

LET OP! Houdt altijd uw kinderen in de gaten wanneer ze zich op de trampoline bevinden!

Over Rijoka

Rijoka is een Nederlands merk dat staat voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle artikelen die het merk Rijoka dragen, zijn zorgvuldig getest en staan garant voor jarenlang plezier. Er zijn verschillende artikelgroepen die dit kwaliteitsmerk mogen dragen o.a. tuinmeubelen, huishoudartikelen, buiten speeltoestellen (o.a. trampolines en zandbakken) tot zelfs houten speelgoed!

Waarom zou ik voor het merk Rijoka kiezen?
check Staat voor duurzaam en hoge kwaliteit
check Altijd de scherpste aanbiedingen
check Lange garantie en uitstekende after sales
check Zorgvuldig getest en gekeurd