Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Sensor Prullenbakken

Toont alle 11 resultaten

Sensor prullenbakken

De stijlvolle sensor prullenbakken van Ninestars kunt u niet missen in uw huis of kantoor. De sensor prullenbak zal uw keuken of kamer een hele nieuwe tint geven door zijn classic en modern design. Gegarandeerd laat deze sensor prullenbak een uitstekende indruk achter op uw gasten.

Verschillende sensor prullenbakken.

Ons assortiment bestaat uit verschillende sensor prullenbakken. Ze zijn allemaal volledig automatisch en ontzettend hygiënisch. En iedere prullenbak heeft zijn eigen stijl. De 12 liter versies zijn uitstekend te gebruiken op kantoor of slaapkamer. Deze prullenbakken hebben een classic look en professionele uitstraling. De grotere variant van 50 liter of zowel de scheiding versies van 50 en 70 liter, is weer perfect voor in de keuken.

De prullenbak met sensor is hygiënisch.

De prullenbak met sensor is volledig automatisch en ontzettend hygiënisch. Dankzij de ingebouwde sensor gaat het volledig automatisch. Geen vieze handen meer en u beperkt de bacterie verspreiding enorm! Dus is het een stuk hygiënischer en gezonder leven.

Je hoeft je hand er maar boven te houden en de klep gaat al open. Dit gedurende voor 3.5 seconden. Dus ruim de tijd om je spullen weg te gooien. Wilt u de prullenbak even open laten staan? Geen probleem! Je hoeft alleen maar te drukken op het knopje open, en hij blijft zolang open staan als je wenst.

Conclusie is dat de prullenbakken met sensor van Ninestars je leven een stuk aangenamer maakt. Minder poetsen, beperkte bacterie verspreiding, zelfs de vuilniszakken vervangen gaat een stuk eenvoudiger. Ipv een grote, zware bak waar je je vuilniszakken in vervangt, beschikken deze prullenbakken met sensor over een erg handig en licht ophangsysteem, waar je je vuilniszak eenvoudig in hangt.

Filter op prijs

Schrijf u hier in als u al onze aanbiedingen als eerste wilt ontvangen!