Search
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters
Waar ben je naar opzoek?
Generic filters

Bolderkarren

Toont alle 6 resultaten

Bolderkarren

De bolderkarren, ook wel trekkar genoemd, zijn bijna onmisbaar geworden in ieder huishouden. Iedereen kan wel een bolderwagen gebruiken. Hij is ideaal voor een dagje naar het strand of pretpark met de kinderen. Of zelfs voor naar een festival is een bolderkar onmisbaar geworden!

Houten bolderkar of opvouwbare bolderkar?

Welke bolderkar kun je nou het beste aanschaffen? Wij adviseren eerst te kijken waarvoor je de bolderkar vooral voor gaat gebruiken. De houten bolderwagen komt het beste tot zijn recht op de onverharde wegdekken. Voor in de bossen of op het strand is deze trekkar ideaal. Door zijn rubberen luchtbanden rijdt de kar eenvoudig en comfortabel op zowel de harde als onverharde weg.

Ga je de bolderkar meer gebruiken op de verharde weg? Dan is de opvouwbare bolderkar een uitstekende keus. Deze trekkar is ideaal voor het pretpark of om mee op vakantie te nemen. Doordat je hem eenvoudig in en uit kan klappen, is hij ook super makkelijk te vervoeren. De kar heeft bijna geen ruimte nodig. En door de meegeleverde beschermhoes, kun je hem niet alleen eenvoudiger, maar ook krasvrij vervoeren. Deze bolderkar kun je ook uitstekend gebruiken op het strand.

Filter op prijs

Black Friday Week! T/m zondag 28 november 10% korting op het gehele assortiment. Gebruik kortingscode: BLACKFRIDAY2021